Welcome Guest ( Login | Register )



All times are UTC - 7 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Beiger's X2 BASE has issue while using it?
PostPosted: Mon Feb 04, 2019 11:58 pm 

Joined: Mon Feb 04, 2019 11:24 pm
Posts: 1

Offline
Getting lots of issues while creating In the IX developer manual setting, https://epsonsupports.net/blog/how-to-fix-printer-offline/ assured me for help so far but I want some quick solution.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Beiger's X2 BASE has issue while using it?
PostPosted: Tue Mar 05, 2019 3:01 am 

Joined: Tue Mar 05, 2019 2:58 am
Posts: 1

Offline
Simply restarting your router or modem may help to fix this problem. ... There might be a problem with your router configuration - this can also cause this "DNS server is not responding" error. https://intrepidsoftware.com/guide-to-solve-dns-server-not-responding-error/


 Profile  
 
 Post subject: Re: Beiger's X2 BASE has issue while using it?
PostPosted: Mon Apr 15, 2019 6:37 am 

Joined: Mon Apr 15, 2019 3:12 am
Posts: 1

Offline
Quote:
Simply restarting your router or modem may help to fix this problem. ... There might be a problem with your router configuration - this can also cause this "DNS server is not responding" error.


Agree with this. Once I had a similar issue and fixed it by restarting my modem.

_________________
Omne ignotum pro magnifico


 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron