Welcome Guest ( Login | Register )



All times are UTC - 7 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: rs485
PostPosted: Wed Aug 15, 2012 6:48 pm 

Joined: Sat Jun 02, 2012 7:43 am
Posts: 40

Offline
I open com2 on my T7A and it seems to be transmitting differential serial on pins 1 and 6, but it never goes tristate. How do you make it go tristate on the 485 bus so that other nodes may transmit? Also, is there a copy of the db9 pinout online?


 Profile  
 
 Post subject: Re: rs485
PostPosted: Thu Aug 16, 2012 8:38 am 

Joined: Tue Mar 13, 2012 9:53 am
Posts: 824

Offline
The pin outs are in the controller help file. If you are using a converter, then you should select a driver that is designed to work with 485, like the Allen-Bradley DH485 controller and it will have the cable pins.

http://www.beijerelectronicsinc.com/support/ix/forum/viewtopic.php?f=8&t=4

Pin outs for the TxA series of HMI's

Attachment:
Snap 2012-08-16 at 08.20.50.jpg
Snap 2012-08-16 at 08.20.50.jpg [ 47.11 KiB | Viewed 3609 times ]

Attachment:
Snap 2012-08-16 at 08.21.00.jpg
Snap 2012-08-16 at 08.21.00.jpg [ 50.7 KiB | Viewed 3609 times ]

_________________
Best Regards,
Mark Monroe

Beijer Electronics, Inc. | Applications Engineer


 Profile  
 
 Post subject: Re: rs485
PostPosted: Fri Aug 17, 2012 7:18 am 

Joined: Sat Jun 02, 2012 7:43 am
Posts: 40

Offline
Turns out my port selection had been changed to 422 accidentally. That explains why it was always driving the bus. I changed it back to 485 and it behaves as expected.


 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: