Welcome Guest ( Login | Register )



All times are UTC - 7 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Simulation error
PostPosted: Wed Jan 20, 2016 5:19 am 

Joined: Wed Jan 20, 2016 5:12 am
Posts: 1

Offline
Hi

When I try and simulate the HMI I get the following error :

Storage provider "SQLite Database" is not registered.

I have tried on 2 different iX Developer ( v2.20) installations and both have the same error.

How do I fix this error so I casn run the simulation?

Cheers

Arun


 Profile  
 
 Post subject: Re: Simulation error
PostPosted: Mon Aug 01, 2016 12:29 pm 

Joined: Wed May 29, 2013 9:18 am
Posts: 11

Offline
Hi,

I have the same issue (on a virtual machine). Have you found a solution?

Ton


 Profile  
 
 Post subject: Re: Simulation error
PostPosted: Thu Oct 06, 2016 8:19 am 

Joined: Thu Oct 06, 2016 8:09 am
Posts: 1

Offline
Did someone find a solution for this issue? I also get this error. I'm using iX Developer 2.20 (build 2.21.28.0).

Thanks

Dany


 Profile  
 
 Post subject: Re: Simulation error
PostPosted: Mon Nov 26, 2018 10:34 am 

Joined: Wed May 29, 2013 9:18 am
Posts: 11

Offline
Hi,

Still have the same issue after 2 years :?

Now in 2.41 SP1


 Profile  
 
 Post subject: Re: Simulation error
PostPosted: Wed Dec 05, 2018 9:37 am 

Joined: Wed Dec 05, 2018 9:27 am
Posts: 2

Offline
Same issue.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Simulation error
PostPosted: Wed Dec 05, 2018 3:01 pm 

Joined: Wed Dec 05, 2018 9:27 am
Posts: 2

Offline
Did some digging - I can get the simulator and local PC run to work if I save the file to the C: drive, rather than a network drive (in my case, a VBox shared drive from the Linux host.) Worth trying on your systems to see if that fixes it.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Simulation error
PostPosted: Wed Feb 06, 2019 12:03 am 

Joined: Fri Feb 01, 2019 3:26 am
Posts: 1

Offline
I am facing the same problem. Need help? Thanks in advance.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Simulation error
PostPosted: Wed Mar 20, 2019 1:26 am 

Joined: Tue Mar 19, 2019 1:26 am
Posts: 2

Offline
I am getting same issue. Please provide some answer.

_________________
Dot Net Programming


 Profile  
 
 Post subject: Re: Simulation error
PostPosted: Fri Apr 12, 2019 9:39 am 
User avatar

Joined: Thu Nov 16, 2017 3:32 pm
Posts: 60

Offline
This error typically appears if the Project or iX Developer is being opened from a non-standard location (such as My Documents or Program Files) like a network drive. (e.g. X:\iX Developer 2.40 SP2 Projects)

Can you confirm that the project and iX are both being opened from a folder on your local machine?

_________________
iX Quick Links:
iX Reference Manual: http://beijerinc.com/download/index.php?id=ix/referencemanual
iX Video Tutorials: https://www.beijerelectronics.com/en/Products/software/ix-hmi-software/Vimeo___video___page


 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: