Welcome Guest ( Login | Register )



All times are UTC - 7 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Undo Bug?
PostPosted: Tue Feb 05, 2019 2:29 am 

Joined: Mon Jun 18, 2018 6:12 pm
Posts: 8

Offline
Has anyone experienced behaviour with IxDeveloper and the undo command where it seems screens not currently visible can revert to a seemingly random point in history upon using the undo command?

Each time this has occurred to me I have lost many hours work as it seems to be irrelevant of save time, and frustratingly it seems to affect screens im not currently viewing, so as i instinctively use the undo function, things im not aware of are changing.....

I now have been forced to avoid the undo command entirely.

I first noticed this behaviour some time ago in 2.40 and have witnessed it with different installs for different screens. It also happens in SP1.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Undo Bug?
PostPosted: Sat Mar 30, 2019 4:42 am 

Joined: Sun May 31, 2015 2:38 am
Posts: 17

Offline
Having the same issue.
Undo seems to randomly undo or delete stuff. It is very annoying as redo doesn't seem to work at all.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Undo Bug?
PostPosted: Tue Apr 09, 2019 1:23 am 

Joined: Fri Jun 15, 2018 4:45 am
Posts: 5

Offline
Also having the same issue.
It is like undo button has its buffer and when you fill it, every next undo will randomly undo.
When I notice that absurd situation, I closed iX Developer and run it again, then undo button works normally.


 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: