Welcome Guest ( Login | Register )



All times are UTC - 7 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Communicate PPI error between S7-200 and T7A
PostPosted: Mon Mar 04, 2013 8:13 pm 

Joined: Thu Dec 06, 2012 8:37 am
Posts: 18

Offline
Hello,
When I communicated between T7A and S7-200 CPU 214, I have a error: "bab reply from station 2". Please hepl me. I use PPI cable: 485 Cable TxA / TxB
1----3
6----8
5----2

Have any other cable connect T7A and S7-200 CPU-214?

Thank you so much!


 Profile  
 
 Post subject: Re: Communicate PPI error between S7-200 and T7A
PostPosted: Tue Mar 05, 2013 6:29 am 

Joined: Wed Jun 27, 2012 1:17 am
Posts: 73
Location: CZ

Offline
What Baudrate PLC and PANEL PPI address do you use ??
Becouse it's must be set correctly.

We have had the same problem, but we solved it by setting the correct communication.

Jan


 Profile  
 
 Post subject: Re: Communicate PPI error between S7-200 and T7A
PostPosted: Wed Mar 06, 2013 7:07 pm 

Joined: Thu Dec 06, 2012 8:37 am
Posts: 18

Offline
What are the Baudrate and the Panel PPI address I should use?
Thank you!


 Profile  
 
 Post subject: Re: Communicate PPI error between S7-200 and T7A
PostPosted: Thu Mar 07, 2013 9:12 am 

Joined: Tue Mar 13, 2012 9:53 am
Posts: 824

Offline
The baud rate and PPL address is defined by what you have set on the PLC. We can not tell you what it should be.

Another common problem is that people have the wrong COM port set on the HMI. Take a look at the below picture and make sure you have the driver set to use either COM2 or COM4, depending on which physical port you are using.

Attachment:
Snap 2013-03-07 at 08.09.28.jpg
Snap 2013-03-07 at 08.09.28.jpg [ 58.46 KiB | Viewed 4751 times ]

_________________
Best Regards,
Mark Monroe

Beijer Electronics, Inc. | Applications Engineer


 Profile  
 
 Post subject: Re: Communicate PPI error between S7-200 and T7A
PostPosted: Fri Mar 08, 2013 3:12 am 

Joined: Wed Jun 27, 2012 1:17 am
Posts: 73
Location: CZ

Offline
Our Setting

The PPI baud rate is 19200 it can be set higer.

PLC PPI 2
Panel PPI 1

We don't know why but sometimes it's not work with higer then PLC PPI address

COM4 becouse you need Check signals from RS485.

And you must have a good cable.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Communicate PPI error between S7-200 and T7A
PostPosted: Fri Mar 08, 2013 7:35 pm 

Joined: Thu Dec 06, 2012 8:37 am
Posts: 18

Offline
Thank you so much!
I have resolved my problem.


 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: