Welcome Guest ( Login | Register )



All times are UTC - 7 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Profibus Connection with TA150 and Allen Bradley Controller
PostPosted: Wed May 15, 2013 11:54 pm 

Joined: Wed May 15, 2013 9:28 pm
Posts: 1

Offline
I have a connection problem when I am trying to connect the HMI TA150 with my PLC panel by Profibus.

It comes out "ProfibusSlave - no connection"

I am so sure I have tick the "ProfibusSlave" box in the controller setting.

Is there any software configuration or hardware setting that I miss out? Thanks.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Profibus Connection with TA150 and Allen Bradley Control
PostPosted: Thu May 16, 2013 1:36 pm 

Joined: Tue Mar 13, 2012 9:53 am
Posts: 824

Offline
The Profibus DP driver in iX is used to make the HMI act like a Profibus slave. I would make sure that you have the HMI panel set to the correct slave number. You can look here to see how you can find documentation for an iX driver. You should also verify the pin out of your cable. The pin out can be found in the driver help file.

_________________
Best Regards,
Mark Monroe

Beijer Electronics, Inc. | Applications Engineer


 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: