Welcome Guest ( Login | Register )



All times are UTC - 7 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Beckhoff ADS comm problem
PostPosted: Thu Dec 12, 2013 4:06 am 

Joined: Thu Dec 12, 2013 3:53 am
Posts: 1

Offline
Hello,

I've been trying to get a T4A to communicate with a Beckhoff CX5020 PLC over AMS Ethernet. So after using the settings option in the iX Dev 2 sdk, the T4A gives the following messages:

Controller: Comm err station 0
Controller: Bad reply station 0

Is there any setting I am not aware of that I'm missing? The only address i'm unsure of is the HMI ADS NET ID (which i've set to either NetID of the PLC or ip address followed by .1.1 )

Any help is dearly appreciated.


 Profile  
 
 Post subject: Re: Beckhoff ADS comm problem
PostPosted: Fri Sep 05, 2014 8:40 pm 

Joined: Wed Jul 31, 2013 10:23 am
Posts: 13

Offline
Hello,
Do you still have problems with the Beckhoff ADS connection. If yes post the controller settings in the forum and I maybe be able to help.
We do use this and similar PLC CX-5xxx, cx-9xxx and the communication works great.
You need not only set the HMI parameters in the iX developer but you have to activate a route for the iX display in the Beckhoff System Manager...
Just let me know....and we can go from there.
J


 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: